ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ (Υπουργείο Ανάπτυξης)

Το παρατηρητήριο τιμών είναι μια πολύ εύχρηστη σελίδα που φτιάχτηκε από το Υπουργείο ανάπτυξης, ώστε να μπορούμε να βρίσκουμε καθημερινά μέσω μηχανής αναζήτησης εύκολα και γρήγορα τις χαμηλότερες τιμές σε όλη τη χώρα σε καθημερινά καταναλωτικά προϊόντα και αγαθά. 

Ταυτόχρονα μπορείτε να βλέπετε το κάθε supermarket σε ποιά κατηγορία προϊόντων είναι φτηνότερο. Έτσι για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε στο τάδε supermarket να αγοράσετε απορρυπαντικά και στο δείνα supermarket να αγοράσετε τρόφιμα γιατί το τάδε είναι φτηνότερο στα απορρυπαντικά και το δείνα στα τρόφιμα αν συγκριθούν με όλα τα υπόλοιπα supermarkets.

Μάλιστα ετοιμάζετε πυρετωδώς και το ηλεκτρονικό καλάθι σύγκρισης τιμών , όπως λένε πηγές του υπουργείου, μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την αύξηση του ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων, προς όφελος των καταναλωτών. 

Με ένα κλικ ο καταναλωτής θα βλέπει πόσο θα του κοστίσουν τα προϊόντα που ενδιαφέρεται να αγοράσει σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες που δίνουν τιμές στο Παρατηρητήριο, και να καταλήγει στη φθηνότερη.

Ενημερώσου και εσύ καθημερινά από το παρατηρητήριο τιμών του υπουργείου
.. από την σελίδα του παρατηρητηρίου. Πατώντας ΕΔΩ!!


loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ (Υπουργείο Ανάπτυξης) Description: Rating: 5 Reviewed By: Onlyfreegr [ADMIN1]
Scroll to Top