ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

«Μυρίζει» αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ«Μυρίζει»... αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ μέσω αναπροσαρμογής των χρεώσεων για την παροχή Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ).

Όπως έγραψε το Euro2day.gr στις 13 Απριλίου, η δημόσια επιχείρηση διεκδικεί την ανάκτηση ποσών ύψους 700 εκατ. ευρώ καθώς τα ποσά που εισέπραξε την περίοδο 2012-2015 από τους λογαριασμούς για τις ΥΚΩ που παρείχε σε νησιά κι ευπαθείς ομάδες (ΚΟΤ) δεν αρκούσαν για να καλύψει το αυξημένο κόστος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος των νησιών αλλά και πριμοδότησης των τιμολογίων. Μάλιστα η ΡΑΕ έχει διαπιστώσει ότι οι αρμόδιοι διαχειριστές, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχουν προβεί στην εκκαθάριση των λογαριασμών που τηρούν για τις ΥΚΩ.

Με αφορμή αυτό το θέμα, κύκλοι της ΔΕΗ σχολιάζουν πως «η εταιρία έχει έτοιμες προτάσεις, όταν ανοίξει η συζήτηση με το υπουργείο ΠΕΝ για το θέμα, ώστε να γίνει σταδιακή ανάκτηση του επίμαχου ποσού. Τέτοιες προτάσεις είναι η η ανάκτηση να γίνει σε βάθος διετίας ή τριετίας, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη η επιβάρυνση των πελατών της εταιρίας». Οι εκτιμήσεις μιλούν για επιβάρυνση της τάξης του ενός ευρώ το μήνα.

Ωστόσο, διαφορετική άποψη φαίνεται ότι έχει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Παράγοντες του υπουργείου σχολιάζουν: «Δεν επιβεβαιώνονται οι αυξήσεις. Ας περιμένουμε πρώτα τη γνωμοδότηση της ΡΑΕ».

Πηγή 
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: «Μυρίζει» αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ Description: Rating: 5 Reviewed By: Onlyfreegr [ADMIN1]
Scroll to Top