ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Αυτοί που συγκαλύπτουν λαθρέμπορους και αφήνουν στο έλεος του Θεού κατοίκους χωριών που βουλιάζουν, δεν έχουν δικαίωμα να τους επιτίθενται λεκτικά»


Επί μήνες, η Περιφέρεια και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων έκοβαν βόλτες στην περιοχή για να κόβουν κορδέλες. 

Κορόιδευαν τους κατοίκους των Αναργύρων Φλώρινας και μετέθεταν τις ευθύνες από τον έναν στον άλλον. Το αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι 180 κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι βουλιάζουν από την κατολίσθηση του ορυχείου λιγνίτη. 

Επί χρόνια η κυβέρνηση μοιράζει πακτωλό εκατομμυρίων για υποτιθέμενες συντηρήσεις οδικών δρόμων σε κολλητούς τοπικούς άρχοντες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που τα διαχειρίζονται με αδιαφάνεια. 

Επί χρόνια εμπαίζουν τους κατοίκους των Αναργύρων της Φλώρινας που βουλιάζει και σαν να μην έφτανε αυτό, στην δικαιολογημένη διαμαρτυρία των κατοίκων προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης, και της Φλώρινας η απάντηση ήταν: «είστε στημένοι».

Υπενθυμίζουμε στους Βουλευτές, ότι οι μόνοι στημένοι είναι οι ίδιοι που ξεχνούσαν τους λόγους στο σπίτι τους, κατέθεταν σκανδαλώδης τροπολογίες, με τις οποίες τροποποιήθηκε ο νόμος 2960/2001 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα για να απαλλάσσονται εταιρείες, όπως αυτές που ρύπαιναν τον Σαρωνικό, από πρόστιμα εκατ. ευρώ που αφορούν λαθρεμπόριο καυσίμων.

Αυτοί που συγκαλύπτουν λαθρέμπορους και αφήνουν στο έλεος του Θεού κατοίκους χωριών που βουλιάζουν, δεν έχουν δικαίωμα να επιτίθενται λεκτικά σε κανέναν πολίτη. 

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας, την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως αποκαταστήσουν πλήρως τους κατοίκους όπως οφείλουν. 

Τα καθρεφτάκια και οι χάντρες στους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας δεν πιάνουν και οι εγκληματικές σας ευθύνες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, όταν η χώρα απαλλαγεί από απατεώνες, παραβιαστές του πολιτεύματος και της λαϊκής εντολής


Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής 

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.grΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ραχήλ Μακρή: «Αυτοί που συγκαλύπτουν λαθρέμπορους και αφήνουν στο έλεος του Θεού κατοίκους χωριών που βουλιάζουν, δεν έχουν δικαίωμα να τους επιτίθενται λεκτικά» Description: Rating: 5 Reviewed By: Onlyfreegr [ADMIN1]
Scroll to Top