ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Από Πότε Αποκτήσαμε Επίσημα Αλβανική Μειονότητα Στην Ελλάδα;;;Καλά αυτοκτονούμε πάντως ΚΑΙ σε αυτό το ζήτημα...
Δεύτερο πακέτο είναι τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας και συνδυάζεται με τα δικαιώματα των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα. WHAT??? 
Από πότε οι Βορειοηπειρώτες ταυτίζονται με τους Αλβανούς;;; Από πότε αποκτήσαμε επίσημα Αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα;;; Για όσους δεν ξέρουν πρέπει να συντρέχουν συγκεκριμένοι όροι για να μιλάμε για επίσημη μειονότητα σε μια χώρα, βάσει του διεθνούς δικαίου και κυρίως να είναι αναγνωρισμένη με κάποια διενή συνθήκη. Οι Βορειοηπειρώτες είναι γηγενής πληθυσμός Ελλήνων και αποτελούν διεθνώς αναγνωρισμένη εθνική (όχι θρησκευτική ή γλωσσική) μειονότητα από διεθνείς συνθήκες μεταξύ των οποίων και το ακόμα ενεργό Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, για τους γνωρίζοντες. Για τους υπόλοιπους...google, παίδες! Καλά αυτοκτονούμε πάντως ΚΑΙ σε αυτό το ζήτημα...

αναγνωστης
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Από Πότε Αποκτήσαμε Επίσημα Αλβανική Μειονότητα Στην Ελλάδα;;; Description: Rating: 5 Reviewed By: Onlyfreegr [ADMIN1]
Scroll to Top